Organizing

jueves, agosto 30, 2012

Demà passat ja és setembre. Per mi, aquest mes marca l'inici de moltes coses, tant personals com a la feina, i és per això que faig tota una sèrie de propòsits, com si fos un nou any, per mi una nova "temporada". Un dels propòsits per aquesta nova temporada és portar una agenda en paper. Síííí, ho heu llegit bé, tot i trobar-nos a l'era digital i passar-me deu hores al dia davant de l'ordinador, necessito més que mai una agenda física que ho abarqui tot,. Tinc deu mil post-its, trenta llistes de la compra, dos menús setmanals, i agenda al mòbil i a l'ordinador, però necessito tenir-ho TOT EN UN SOL LLOC!!!

Només tinc un problema! Quan miro agendes cap m'agrada, ... són tan "normals". És per això que abans de començar el curs he decidit crear-me la meva pròpia agenda. Us avanço algun retallet però encara hi tinc molta feina!!!


Pasado mañana empieza septiembre. Para mí, este mes marca el inicio de muchas cosas, tanto personales como en el trabajo, y es por eso que hago toda una serie de propósitos, como si fuera un nuevo año, para mí una nueva "temporada". Uno de los propósitos para esta nueva temporada es llevar una agenda en papel. Síííí, habéis leído bien, aunque nos encontramos en la era digital y me paso diez horas al día delante del ordenador, necesito más que nunca una agenda física que lo abarque todo. Tengo diez mil post-its, treinta listas de la compra, dos menús semanales, y agenda en el móvil y en el ordenador, pero necesito tenerlo TODO EN UN SOLO LUGAR!

Sólo tengo un problema! Cuando miro agendas ninguna me gusta, ... son tan "normales". Es por ello que antes de comenzar el curso he decidido crearme mi propia agenda. Os adelanto algun detalle pero todavía tengo mucho trabajo!You Might Also Like

1 comentarios

  1. coneixes les agendes de "ordning&reda" ??
    son xulíssimes i molt pràctiques..jo aquest pròxim gener serà el 3er any que la gasto..

    ResponderEliminar