Artroom Girona

martes, marzo 12, 2013

Emocionada... Aquesta és la paraula. Marco el dia al calendari per recordar-ho i anar marcant cada dia que passa... Sí, Girona és diy, craft, handmade, el que vulgueu... El proper 23 de març es celebra l'Artroom, una fira que engloba molts àmbits del món artesanal, tela, paper, metall,... S'ha de visitar i SOBRETOT s'ha d'aprendre!! Hi haurà expositors però també tallers, tant pels grans com pels petits. No us ho podeu perdre!!!

Emocionada ... Esta es la palabra. Marco el día en el calendario para recordarlo e ir marcando cada día que pasa ... Sí, Girona es diy, craft, handmade, lo que queráis ... El próximo 23 de marzo se celebra el Artroom, una feria que engloba muchos ámbitos del mundo artesanal, tela, papel, metal, ... Se debe visitar y SOBRETODO se tiene que aprender! Habrá expositores pero también talleres, tanto por los grandes como para los pequeños. No os lo podéis perder!



Organitza: Le papier events

You Might Also Like

4 comentarios

  1. Activament? Doncs sí pro com a públic i aprenent. Em fa gràcia veure tot el que la gent sap fer, agafar idees i aprendre tot el que pugui. Ah, i espero fer moooltes fotos per penjar al blog!!

    ResponderEliminar
  2. Primer havia pensat que potser hi exposaves alguna cosa, com que he vist que està obert a professionals i també a altra gent...

    ResponderEliminar
  3. alaaa que buena pinta!disfruta mucho, para los que nos queda lejos! :D

    ResponderEliminar