Fa un any... i ara...

domingo, febrero 01, 2015

Una de les primeres classes del curs de Hello! Blogging ens feien fer un exercici on ens preguntaven perquè volíem escriure el blog. Jo després de pensar-hi molt vaig arribar a la conclusió que si el volia escriure era per un motiu personal, per tenir un espai on parlar de les meves coses, de les que m'agraden i les que em desperten emocions, i compartir-les amb qui les vulgui llegir. Una de les primeres coses que vaig fer en decidir tornar al blog va ser rellegir tots els posts des del principi, i em va encantar fer-ho!!! En molts casos vaig pensar que hagués canviat alguna foto, o que hagués dit les coses una mica diferents, (el perfeccionisme dels "Verge", què hi farem...) però en general em va agradar. I és això! Ha de ser un lloc on pugui expressar i compartir amb qui ho llegeixi, totes aquestes coses. A mi, llegir els blogs que m'agraden, em dóna idees, em relaxa, em fa riure en alguns casos, i suposo que d'això es tracta: de compartir, d'emocionar-nos, de ser generosos,...  

Però rellegir el blog també em va agradar perquè vaig veure "documentat" un any i escaig de la meva vida i de la de la meva família, i això encara em va agradar més. Vaig veure l'Elna més petita, la vaig veure créixer, van passar unes quantes coses, alguns posts més personals, els posts de cuina i els de manualitats em recorden els moments que vam compartir amb l'Elna preparant-ho, fotografiant-ho... I ho vaig trobar bonic. És per això que també penso que el blog ha de ser persona, inevitablement, i per això també inclouré coses del meu dia a dia i del de la meva petita família.

En una de las primeras clases del curso de Hello! Blogging nos pusieron un ejercicio donde nos preguntaban porque queríamos escribir el blog. Yo después de pensarlo mucho llegué a la conclusión de que si lo quería escribir era por un motivo personal, para tener un espacio donde hablar de mis cosas, de las que me gustan y las que me despiertan emociones, y compartirlo con quien las quiera leer. Una de las primeras cosas que hice al decidir volver al blog fue releer todos los posts desde el principio, y me encantó hacerlo !!! En muchos casos pensé que hubiera cambiado alguna foto, o que hubiera dicho las cosas un poco diferentes, (el perfeccionismo de los "Virgo", qué le vamos a hacer...) pero en general me gustó. Pues es eso! Debe ser un lugar donde pueda expresar y compartir con quien lo lea, todas estas cosas. A mí, leer los blogs que me gustan, me da ideas, me relaja, me hace reír en algunos casos, y supongo que de eso se trata: de compartir, de emocionarnos, de ser generosos, ...

Pero releer el blog también me gustó porque vi "documentado" un año y pico de mi vida y de la de mi familia, y eso aún me gustó más. Vi a Elna más pequeña, la vi crecer, pasaron unas cuantas cosas, algunos posts más personales, los posts de cocina y los de manualidades me han recordado los momentos que compartimos con Elna preparándolo, fotografiándolo ... Y lo encontré bonito. Es por eso que también pienso que el blog debe ser personal, inevitablemente, por lo que también incluiré cosas de mi día a día y del de mi pequeña familia.


I com que el blog ha quedat "desdocumentat" durant més d'un any, he pensat a encetar una secció nova que es dirà "Fa fa un any i ara", que faré cada mes i on inclouré alguna coseta personal per anar deixant documentades les cosetes que han anat passant durant aquest any i l'any passat que no hi va haver blog.

Per tant, fa un any...


L'Enzo ja havia nascut, tenia 2 mesos i mig. El vam buscar i esperar tant!! La relació amb l'Elna era tota tendresa, ell era un bebè dolcíssim i ella carinyosa com és no parava de fer-li petons a tota hora. Per aquestes dates més o menys, va estar ingressat a l'hospital una setmana (ens va fer patir tant...), però de seguida es va posar bé. Fa un any, l'Elna va començar les classes de ballet. Des de que tenia tres anys que ens ho demanava i finalment la vam apuntar: li encanta! L'Elna, continuava plorant el dia de Reis.

I ara...


Ara l'Enzo ja té 14 mesos. És un nen molt mogut (mare meva, que algú el pari, no hi estàvem acostumats a tant moviment!) però és molt carinyós i alegre. L'Elna li continua fent molts petons i el porta a coll, però ell no sempre ho accepta. Avui està amb otitis. L'Elna continua anant a ballet. Aquest any el dia de Reis ja no va plorar i va canviar de rei preferit: ara és el Rei Negre. Ah... I aquest mes l'Elna ha volat per primera vegada amb avioneta!!

Y como el blog ha quedado "desdocumentado" durante más de un año, he pensado en empezar una sección nueva que se llamará "Hace un año y ahora", que haré cada final de mes y donde incluiré alguna cosilla personal para ir dejando documentadas las cositas que han ido pasando durante este año y el anterior que no hubo blog.

Por lo tanto, hace un año ...


Enzo ya había nacido, tenía 2 meses y medio. Lo buscamos y esperamos tanto !! La relación con Elna era toda ternura, él era un bebé dulcísimo y ella cariñosa como es, no paraba de darle besos a todas horas. Por estas fechas más o menos, estuvo ingresado en el hospital una semana (nos hizo sufrir tanto ...), pero enseguida se puso bien. Hace un año, Elna empezó las clases de ballet. Desde que tenía tres años que nos lo pedía y finalmente la apuntamos: le encanta! Hace un año, Elna continuaba llorando el día de Reyes.

Y ahora ...


Ahora Enzo ya tiene 14 meses. Es un niño muy movido (madre mía, que alguien lo pare, no estábamos acostumbrados a tanto movimiento!) pero es muy cariñoso y alegre. Elna le sigue dando muchos besos y lo lleva a cuestas todo el día, pero él no siempre lo acepta. Hoy está con otitis. Elna sigue yendo a ballet. Este año el día de Reyes ya no lloró y cambió de rey preferido: ahora es el Rey Negro. Ah ... Y este mes Elna ha volado por primera vez en avioneta!!

You Might Also Like

4 comentarios

 1. M'en alegro molt de que tornis a fer el bloc, enhorabona i sort, segur que ho faràs molt bé.
  Un petó ben gran!

  ResponderEliminar
 2. Moltes gràcies cuca!! Tu sempre al peu del canó! No saps com t'agraeixo el suport.
  Una anraçada!!

  ResponderEliminar
 3. Ei!!! M'he estat passejant pel teu blog i m'agrada molt!! Que bé que hagis tornat!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltes gràcies pels ànims Carla! Dóna molta força comentaris com el teu. A vegades et sembla que fas la feina en va i que no li agrada el que fas a ningú, però amb comentaris com el teu, realment em dónes forces per continuar.
   Una abraçada molt forta,
   Mirin

   Eliminar