Wedding inspiration

domingo, marzo 15, 2015


Sí sí, ho heu llegit bé: wedding inspiration! És veritat que aquella època en què cada any teníem quatre casaments, ja ha passat, però és que dues meves amigues (la Mariona i l'Eli) m'han fet saber que es casen i tenia moltes ganes de preparar-los un post amb una mica d'inspiració. 

Sí, sí, lo habéis leído bien: wedding inspiration! Es verdad que aquella época en que cada año teníamos cuatro bodas, ya ha pasado, pero es que dos de mis amigas me han anunciado que se casan y tenía muchas ganas de prepararles un post con un poco de inspiración.
A la Mariona me la imagino vestida de rosa, no sé perquè, potser perquè és ballarina i la imagino amb un look molt delicat, amb el cabell semirecollit i amb flors. 
A Mariona me la imagino vestida de rosa, no sé porqué, tal vez porque es bailarian y la imagino con un look muy delicado, con el pelo semirecogido con flores.


A l'Eli me la imagino amb un vestit paraula d'honor, amb el cabell deixat anar, també amb flors i molt natural. 
A Eli me la imagino con un vestido palabra de honor, con el pelo suelto, también con flores y muy natural.

No sé, les dues guapíssimes com són elles, però tan diferents, úniques... 
No sé, las dos guapísimas como son ellas, pero tan diferentes, únicas...

La decoració senzilla però molt cuidada i delicada.
La decoración sencilla pero muy cuidada y delicada.La veritat és que si ara em tornés a casar hi hauria coses que faria molt diferents, en canvi d'altres no les canviaria, per exemple el vestit: mai hauria pensat que em casaria amb un vestit totalment d'encaix, però va ser provar-me'l i dir "És aquest"! I canviaria el banquet, el faria més senzill i a poder ser a l'aire lliure!!!! I vosaltres? ho tornaríeu a fer igual o canviaríeu coses?
La verdad es que si volviera a casarme haría algunas cosas de forma muy distinta, en cambio otras no las cambiaría, por ejemplo el vestido: nunca habría pensado que me casaría con un vestido de encaje, pero fue probármelo y decir "Es éste"! Y cambiaría el banquete, lo haría más sencillo y a poder ser al aire libre!!!! Y vosotros? Volveríais a hacerlo igual o cambiaríais cosas?

Fotos al meu Pinterest (allà trobareu tots els enllaços). Fotos en mi Pinterest (allí encontraréis los enlaces)

You Might Also Like

2 comentarios

  1. Que bonita la inspiration! Yo tambien si me volviera a casar haria el banquete al aire libre, en una de esas mesas largas, largas. Es lo unico que cambiaria, porque el dia fue perfecto! :)

    ResponderEliminar
  2. Pues sí Blanca, la experiencia cuenta, y seguro que habría detalles a cambiar, pero el conjunto es inolvidable!! Un beso!

    ResponderEliminar