La Fabrica _ Coffee works & Cycle Café in Girona

miércoles, julio 29, 2015


Passejant pel Barri Vell de Girona, allunyant-te del que són els carrers més transitats per els milers de turistes, trobes racons amb ànima pròpia, com La Fàbrica, un coffee works & cycling cafe que des del primer moment que hi entres et vénen ganes de quedar-t'hi. El local és preciós, amb les parets de pedra i amb una sola taula enorme al centre de l'espai. Els propietaris, l'Amber Meier i en Christian Meier, dos canadencs que gràcies al ciclisme van venir a parar a Girona, han volgut així unir dues passions: el bon cafè i el ciclisme. La taula, plena de llibres i revistes sobre ciclisme, i també les parets plenes de fotografies sobre aquesta afició. A més aquella tarda feien El Tour de França i, evidentment, el tenien posat a la televisió. (Carlus és el bar dels teus somnis!!!)

Paseando por el casco antiguo de Girona, alejándote de lo que son las calles más transitadas por los miles de turistas, encuentras rincones con alma propia, como La Fábrica, un coffee works & cycling cafe en el que des del primer momento que entras te dan ganas de quedarte. El local es precioso, con las paredes de piedra y con una sola mesa enorme en el centro del espacio. Los propietarios, Ámber Meier y Christian Meier, dos canadienses que gracias al ciclismo vinieron a parar a Girona, han querido así unir dos pasiones: el buen café y el ciclismo. La mesa, llena de libros y revistas sobre ciclismo, así como las paredes llenas de fotografías sobre esta afición. Además aquella tarde había etapa del Tour de Francia y, evidentemente, lo tenían puesto en la televisión. (Carlos es el bar de tus sueños!!!)






Al local també hi ha productes relacionats amb el cafè i amb el ciclisme que es poden adquirir allà mateix. L'Amber ens explicava que la gent quan entra li pregunta: "Això exactament què és? Un bar, una botiga,..?" I de fet, crec que és una mica un lloc on sentir-te com a casa. 

Segons explica el seu manifest, compren els grans de cafè verds i els torren ells mateixos perquè el seu objectiu és que puguis gaudir bé dels seus brevatges. La llet és fresca i curosament escollida. El gelat és del Rocambolesc i la pastisseria feta amb farines naturals no refinades i cerals i fruita frescos.

En el local también hay productos relacionados con el café y con el ciclismo que se pueden adquirir en su shop. Amber nos explicaba que la gente cuando entra le pregunta: "Esto exactamente qué es? Un bar, una tienda, ..?" Y de hecho, creo que es un lugar donde sentirse como en casa. La leche es fresca y cuidadosamente escogida. El helado es del Rocambolesc y la pastelería hecha con harinas naturales no refinadas y cereales y fruta fresca.

Según explica su manifiesto, compran los granos de café verdes y los tuestan ellos mismos porque su objetivo es que puedas disfrutar bien de sus brevages.











La vaixella també és d'allò més especial...
La vajilla también es de lo más especial ...



Si passegeu pel centre de Girona, us recomano que hi passeu, us agradarà. Us deixo amb una entrevista que els hi van fer a l'Amber i en Christian per El Punt Avui TV, és en anglès, però així podem practicar.

Si paseáis por el centro de Girona, os recomiendo que paséis, os gustará. Os dejo con una entrevista que les hicieron a Amber y Christian por El Punt Avui TV, es en inglés, pero así podemos practicar.


 LA FABRICA   -  c/ de la Llebre, 3 - 17004 Girona - Spain 

You Might Also Like

2 comentarios

  1. Ja havia sentit parlar d'aquest establiment, però tampoc tenia massa clar exactament què era. Pel que has comentat i les fotos, sembla un lloc amb molt d'encant. Em sembla que hi hauré d'anar, almenys a provar el cafè!!! Per cert, he escoltat l'entrevista... déu ni do, dura 20 minuts! Si no ho he entès malament, fan converses d'anglès ?? Potser hi hauríem d'anar un dia (sortida noies GPM), seria una activitat ben diferent!
    Està molt bé el fons de la tassa del cafè ( Another ? ), surt la imatge en el vídeo. M'ha fet molta gràcia, està ben trobat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs sí Cristina, és molt recomanable, i més per una amant del cafè com tu. Molt bé haver escoltat tota l'entrevista! Crec que el que fan és unes classes d'anglès dissabtes a les 6 de la tarda, però no sé si encara ho fan. S'en pot parlar!
      Gràcies per comentar!!

      Eliminar