El vaixell de l'Enzo

jueves, octubre 01, 2015


Portem tot l'estiu amb 4 pals a la bossa del cotxet. Són pals que vam recollir el mes de maig a la platja d'Empúries, la nostra preferida. I des de que els vam recollir sé que en vull fer un vaixell per l'Enzo. Li agraden molt tots els transports en general, però des de Sant Joan, que vam anar a casa l'avi Kiko a fer la verbena, que té una predilecció especial pels vaixells. Fins i tot ens hem inventat una cançó per cantar abans d'anar a dormir que li encanta:

Llevamos todo el verano con 4 palos en la bolsa del cochecito. Son palos que recogimos el mes de mayo en la playa de Empúries, nuestra preferida. Y desde que los recogimos sé que quiero hacer un barquito de vela para Enzo. Le gustan mucho todos los transportes en general, pero desde Sant Joan, que fuimos a casa del abuelo Kiko a celebrar la verbena, que tiene una predilección especial por los barcos. Incluso nos hemos inventado una canción para cantar antes de acostarse que le encanta:
Volia comprar unes teles boniques per fer les veles, i per això anava esperant, fins que avui buscant inspiració per internet he vist un tutorial al blog Holamama que m'ha semblat ideal. Et deixo el pas a pas de com l'hem construit. Els materials només són: pals, tela blanca, pintura i pinzell, gomes i cola.

Quería comprar unas telas bonitas para hacer las velas, por lo que iba esperando, hasta que hoy he buscando por internet he visto un tutorial en el blog Holamama que me ha parecido ideal. Te dejo el paso a paso de cómo lo hemos construido. Los materiales son: palos, tela blanca, pintura y pincel, gomas y cola.
 1. Unir els pals amb gomes petites. Enganxar el màstil amb cola / Unir los palos con gomas pequeñas. Pegar el mástil con cola.


 


2. Retallar dues veles de la mida dels pals. Una d'elles pintar-la amb els colors i motius escollits. En l'altra escriure el nom del vaixell, el nostre es diu ENZO / Recortar dos velas a medida de los palos. Una de ellas pintarla con los colores y estampado escogido. En la otra escribir el nombre del barquito, en nuestro caso ENZO

3. Enganxar les veles al màstil amb cola / Pegar las velas al mástil con cola
I aquí pots veure el resultat final! Com veieu la pintura en ser pintura a l'aigua es va escampar per sota la cinta adhesiva, o sigui que us recomano pintar-ho amb una pintura més densa, però no ho vam voler repetir perquè la imperfecció també és bonica! És o no una bonica manera de conservar els records de l'estiu??

Y aquí puedes ver el resultado final! Como ves la pintura al ser al agua se coló por debajo de la cinta adhesiva, o sea que os recomiendo pintarlo con una pintura más densa, pero no lo hemos querido repetir porque la imperfección también es bonita! Es o no una hermosa manera de conservar los recuerdos del verano??

You Might Also Like

3 comentarios