Easy cook

viernes, agosto 31, 2012

Avui us porto uns aperitius que es poden preparar de forma ràpida i senzilla. Jo els vaig fer per dos esdeveniments diferents: com a entrants d'un sopar i com a aperitius de la festa d'aniversari de l'Elna. En tots dos casos van tenir molt d'èxit !!

Hoy os traigo unos aperitivos que se pueden preparar de forma rápida y sencilla. Yo los hice para dos acontecimientos distintos: como entrantes de una cena y como aperitivos de la fiesta de cumpleaños de Elna. En ambos casos tuvieron mucho éxito!




La recepta dels dips de feta us l'adjunto. Com veieu és molt senzilla. Les piruletes de formatge, senzillament es preparen tallant bastonets de pasta de full (jo la compro ja feta, o fresca o congelada, tant és) i posant-los en una safata pel forn amb paper vegetal perquè no s'enganxin. Seguidament s'espolvoreja formatge ratllat (jo poso emmental i parmesà) de tal manera que es forma la piruleta. Es posa al forn a 180º uns 10-15 minuts (es veu fàcilment quan la pasta de full ja està cuita). Un cop es treu del forn, jo hi tiro una mica de sal Maldon per donar-li més sabor, però aixó és a gust de cadascú. Aquestes piruletes es poden fer de diferents variants. En un altre cas, les vaig preparar tirant pebre vermell i oli d'oliva al pal i la veritat és que també van quedar molt gustoses.


La receta de los dips de feta os la adjunto. Como veis es muy sencilla. Las piruletas de queso, sencillamente se preparan cortando palitos de hojaldre (yo la compro ya hecha, o fresca o congelada, tanto es) y poniéndolos en una bandeja para horno con papel vegetal para que no se peguen. Seguidamente se espolvorea queso rallado (yo pongo emmental y parmesano) de tal manera que se forma la piruleta. Se pone al horno a 180 º unos 10-15 minutos (se ve fácilmente cuando el hojaldre ya está cocida). Una vez se saca del horno, yo echo un poco de sal Maldon para darle más sabor, pero esto es a gusto de cada uno. Estas piruletas se pueden hacer de diferentes variantes. En otro caso, las preparé tirando pimentón y aceite de oliva al palo y la verdad es que también quedaron muy sabrosas.







You Might Also Like

4 comentarios

  1. ohh piruletes de formatge!!m ha fet molta gràcia ja que me mare fa poquet x la seva festa d aniversari les va fer tb..juntament amb moltíssimes més delícies..
    mmmm quina pinta..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. BETH, quina il.lusió que m'hagis fet comentaris!! Els primers comentaris del blog i són teus, no m'ho puc creure!! El meu marit, resulta que em diu: he enviat el teu blog a totes les noies que segueixo al twitter i jo que li dic: però què dius! Però bé, veig que el puc fitxar de "community manager" Ja ja ... quina ilu... Ara m'has donat molta energia per seguir endavant, ja que a vegades penses que allò que pots escriure o que et pot interessar als altres els hi pot semblar una tonteria. Gràcies de veritat!No sabia que tenies una nena, enhorabona! I fins aviat!!

      Eliminar
  2. no podia ser u blog tan bonic i sense comentaris ;)

    ResponderEliminar
  3. Ei.........l'altre dia vaig tenir convidats a cas a dinar, i vaig fer les piruletes de formatge,van trionfar!!!!

    ResponderEliminar