Aromatic plants: gift

viernes, agosto 24, 2012

En aquest post us havia parlat de que estava preparant un detall per a les amigues que vénen a sopar aquest cap de setmana. Doncs bé, el detall està a punt!!! Es tracta d'unes plantes aromàtiques plantades en llaunes de conserva reciclades. Hem plantat menta, farigola i romaní. La meva filla Elna m'ha ajudat en tot el procés, des d'anar al bosc a buscar els petits esqueixos fins a posar l'últim llaç als testos. Li agrada moltíssim ajudar a la mare. I a mi s'em cau la baba quan la veig sentint-se tant útil. 

En primer lloc vam buidar vuit llaunes de pèsols (d'aquesta part del procés no hi ha fotos...) i les vam ben netejar. Ens hem posat el davantal de feina i hem preparat totes les eines. ( Vam comprar aquest davantal a la botiga Casa, de seguida que l'Elna el va veure vaig saber que no podíem sortir de la botiga sense haver-lo comprat... ). 

En este post os había hablado de que estaba preparando un detalle para las amigas que vienen a cenar este fin de semana. Pues bien, el detalle está terminado! Se trata de unas plantas aromáticas plantadas en latas de conserva recicladas. Hemos plantado menta, tomillo y romero. Mi hija Elna me ha ayudado en todo el proceso, desde ir al bosque a buscar los pequeños esquejes hasta poner el último lazo a macetas. Le gusta muchísimo ayudar a mamá. Y a mí se me cae la baba cuando la veo sintiéndose tan útil.

En primer lugar vaciamos ocho latas de guisantes (de esta parte del proceso no hay fotos ...) y las hemos limpiado a fondo. Nos hemos puesto el delantal de trabajo y hemos preparado todas las herramientas. (Compramos este delantal en la tienda Casa, enseguida que el Elna le vio supe que no podíamos salir de la tienda sin haberlo comprado ...).



Després tocava omplir-les de terra i anar posant els esqueixos a dins.
Después tocaba rellenar de tierra y añadir los esquejes.


Posar els llaços...
Poner los lazos...



i les etiquetes amb el nom de cada planta.
y las etiquetas con el nombre de cada hierba.


Per últim, hi hem volgut afegir una nota d'agraïment per haver vingut al sopar.
Por último hemos querido añadir una nota de agradecimiento por haber asistido a la cena.



Et voilà... El detall acabat. El detalle terminado.



You Might Also Like

4 comentarios

  1. Quina sorpresa quan he vist el link que ha posat en Rode al facebook!!!!!
    Tot el sopar va estar molt bé, ja he vist que has deixat la recepta del Dip de feta, que estava boníssim.
    La planta de farigola la tinc al rebedor, és molt xulo!!
    Em subscriuré al blog, si no et fa res, així m'entero de cosetes...

    ResponderEliminar
  2. Cris, i tant que et pots subscriure, d'això es tracta!! Ens veiem aviat.

    ResponderEliminar
  3. Cris, i tant que et pots subscriure, d'això es tracta!! Ens veiem aviat.

    ResponderEliminar