Wool christmas tree

miércoles, diciembre 12, 2012

Oh, aquella vella tradició d'enviar felicitacions de Nadal amb els millors desitjos a tots els nostres familiars i amics!!! Encara escriviu postals? Les envieu per correu tradicional? Teniu alguna cosa a la bústia que no siguin campanyes publicitàries o factures?? Hauríem de recuperar el correu tradicional, no trobeu?? (Bé, jo la primera, perquè sóc tota una persona 2.0, però enamorada de les coses manuals i els petits detalls, ... això com encaixa? crisi de personalitat?? , res deixem-ho...) El que jo us volia dir és que sí, que rebem postals de nadal dels cosins, amics i amigues de l'Elna i aquest any, he volgut buscar un lloc original per posar-les. Així que a l'entrada hem construit un arbre de llana amb tot de petites agulles d'estendre roba a punt per enganxar-hi les postals que anem rebent. I vosaltres, on les poseu normalment???

Oh, esa vieja tradición de enviar felicitaciones de Navidad con los mejores deseos a todos nuestros familiares y amigos! Aún escribís postales? Las enviáis por correo tradicional? Tenéis algo en el buzón que no sean campañas publicitarias o facturas? Deberíamos recuperar el correo tradicional, no creéis? (Bueno, yo la primera, porque soy toda una persona 2.0, pero enamorada de las cosas manuales y los pequeños detalles, ... esto cómo encaja? Crisis de personalidad?, Nada dejémoslo ...) Lo que yo os quería decir es que sí, que recibimos postales de navidad de los primos, amigos y amigas de Elna y este año, he querido buscar un lugar original para ponerlas. Así que en la entrada de casa hemos construido un árbol de lana con un montón de pequeñas agujas de tender ropa listas para colgar las postales que vamos recibiendo. Y vosotros, donde las coloque normalmente??


You Might Also Like

1 comentarios

  1. A la Marta li va agradar tant que ja està buscant un lloc per fer-ne un! Estic d'acord amb això del correu tradicional però amb el ritme de vida que portem sembla impossible!

    ResponderEliminar