Despierta y cambia tu día

lunes, octubre 05, 2015




















Un diumenge, fa unes tres setmanes, l'Elna i l'Enzo es van despertar molt aviat. Quan dic molt vull dir moooolt per ser un diumenge. Ja m'imaginava tres hores de tele, soroll, crits, joguines per tot el menjador... Uf... Encara era negra nit, però vam decidir vestir-nos i anar a veure sortir el sol. En principi volia tirar cap al mar, però amb l'estona que ens va costar posar-nos en marxa, finalment ens vam quedar a Ordis. El lloc que vaig triar va resultar ser perfecte! Tenia dos grans bales de palla que ens van servir de mirador. La llum de primera hora del matí i la de final de la tarda són perfectes per fer fotos, així que càmara en mà, vam començar a gaudir de l'espectacle que la natura ens oferia.  Ens vols acompanyar? Passa i gaudeix!

Un domingo, hace unas tres semanas, Elna y Enzo se despertaron muy pronto. Cuando digo muy quiero decir muuuuy pronto para ser un domingo. Ya me imaginaba tres horas de tele, ruido, gritos, juguetes por todo el comedor ... Uf ... Todavía era noche, pero decidimos vestirnos e ir a ver salir el sol. En principio quería tirar hacia el mar, pero con el rato que nos costó ponernos en marcha, finalmente nos quedamos en Ordis. El lugar que elegí resultó ser perfecto! Tenía dos grandes balas de paja que nos sirvieron de mirador. La luz de primera hora de la mañana y la de final de la tarde son perfectos para hacer fotos, así que cámara en mano, empezamos a disfrutar del espectáculo que la naturaleza nos ofrecía. Nos quieres acompañar? Pasa y disfruta!



You Might Also Like

9 comentarios

  1. Quins nens més macos... I les fotos impressionants...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Bea!! Molta il.lusió el teu comentari.
      Una abraçada!!!

      Eliminar
  2. Precioses!!!
    Són unes fotos precioses, em sembla que ja sé qui és la súper fotografa de la family!!! Els ninus maquissims!! quina delicia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Esther! De fet el mèrit és de la llum, el lloc, la càmara i els models! I de l'energia i la il.lusió del moment. Ens ho vam passar molt bé!!! M'alegro que t'hagin agradat!!
      Moltes gràcies per comentar, em fa moltíssima il.lusió. Un petó!

      Eliminar
  3. Unes fotos maquíssimes, he de fer el mateix durant la tardor, perquè aquesta llum m'enamora! Petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nuria gràcies per comentar!! M'ha fet molta il.lusió veure que eres tu! Jo repetiré, segur. Un dels meus objectius és afegir-me als "Despierta foto" de l'Alvaro Sanz, ho coneixes?

      Eliminar
    2. Sí, he participar un parell de vegades però no amb resultats tan bons com els teus jejeje he d'aprendre més sobre com captar aquestes primeres llums del dia. I m'he fet fan del teu bloc, així que ara, passaré per aquí sovint!

      Eliminar
  4. Respuestas
    1. Moltes gràcies Carla! Em fa molta il.lusió el teu comentari, fa temps que et segueixo per IG!
      A més sempre és d'agrair rebre comentaris.
      Una abraçada i espero anar-te veient per aquí.
      Mirin

      Eliminar