Coco Books

jueves, septiembre 06, 2012

A l'Elna per el seu aniversari li van regalar aquest quadern "Cola, paper i tisores" de COCO BOOKS. Ja teníem altres llibres d'aquesta editorial i la veritat és que em tenen el cor robat. Són quaders per pintar, retallar, enganxar, dibuixar, però sobretot per deixar volar la imaginació. Són quaderns pautats, però que deixen un espai molt ampli per la creativitat del nen. Per exemple, en el llibre que us porto avui hi ha una primera pàgina d'instruccions. La frase que més em va cridar l'atenció va ser la següent:

"Si retalles o doblegues per el costat que no esperaves, encara serà més divertit." 

Jo, la veritat és que sóc bastant perfeccionista i a vegades quan l'Elna pinta miro que ho faci amb cura i sense passar-se molt de la ratlla, però en llegir aquesta frase, vaig pensar que té tota la raó del món. S'en diu llibertat. Potser no els hi hem d'estar tan a sobre amb tot. És senzillament genial,  poder passar-se de la ratlla o retallar una mica més del que està pautat. En aquest quadern i a vegades en altres coses de la vida, no trobeu??

A Elna en su cumpleaños le regalaron este cuaderno "Cola, papel y tijeras" de COCO BOOKS. Ya teníamos otros libros de esta editorial y la verdad es que me tienen el corazón robado. Son cuadernos para pintar, recortar, pegar, dibujar, pero sobre todo para dejar volar la imaginación. Son cuadernos pautados, pero que dejan un espacio muy amplio para la creatividad del niño. Por ejemplo, en el libro que os traigo hoy hay una primera página de instrucciones. La frase que más me llamó la atención fue la siguiente:

"Si recortas o doblas por el lado que no esperabas, aún será más divertido." 

Yo, la verdad es que soy bastante perfeccionista y a veces cuando Elna pinta miro que lo haga con cuidado y sin pasarse mucho de la raya, pero al leer esta frase, pensé que tiene toda la razón del mundo. Se llama libertad. Quizás no deberíamos estar encima de ellos con todo. Es sencillamente genial, poder pasarse de la raya o recortar un poco más de lo que está pautado. En este cuaderno, y a veces en otras cosas de la vida, no os parece?

You Might Also Like

1 comentarios

  1. Hola Mirin,


    Molts xulo el teu bloc, aquests llibres estan molt bé, ja m'ho apunto per si algun dia haig de fer un detall............

    Un petò.
    Roser

    ResponderEliminar