glitter Christmas

sábado, diciembre 08, 2012

Per el pont de la Puríssima a casa nostra, i crec que en moltes altres llars també, és tradició preparar tota la decoració de Nadal. Són dies freds que ve de gust estar a casa i veure el vent bufar des de darrera els vidres. Si a això hi afegim els virus que volten i que ens juguen una mala passada de tant en tant, tenim l'excusa perfecta per quedar-nos a casa i treure la pols de les caixes que amaguen els petits tresors del Nadal. Aquests dies també podem aprofitar per fer qualsevol manualitat que se'ns acudeixi amb els nens i així ajudar-los a que la tarda els hi passi més ràpid. Us deixo una manualitat molt senzilla que poden fer els nens pràcticament sols (bé, no els hi doneu carta blanca amb la purpurina perquè la cosa es pot descontrolar i molt!!...). 

Durante el puente de la Purísima en nuestra casa, y creo que en muchos otros hogares también, es tradición preparar toda la decoración de Navidad. Son días fríos que apetece estar en casa y ver el viento soplar desde detrás de los cristales. Si a eso añadimos los virus que circulan y que nos juegan una mala pasada de vez en cuando, tenemos la excusa perfecta para quedarnos en casa y quitar el polvo de las cajas que esconden los pequeños tesoros de Navidad. Estos días también podemos aprovechar para hacer cualquier manualidad que se nos ocurra con los niños y así ayudarles a que la tarde les pase más rápido. Os dejo una manualidad muy sencilla que pueden hacer los niños prácticamente solos (bueno, no les déis carta blanca con la purpurina porque la cosa se ​​puede descontrolar y mucho! ...). 

Necessitem: / Necesitamos:

1. pots de vidre de iogurt / botes de cristal de yogur
2. cola i pinzell / cola y pincel
3. purpurina de diferents colors / purpurina de diferentes colores
4. una espelma / una vela








You Might Also Like

3 comentarios

  1. Molt bona idea i facil!! M'encanta aquest espai on cada dia hi trobo idees sorprenents!!segueix aixi!!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies a tots dos!! La veritat és que em fa molta li.lusió que feu comentaris al blog. Sé que alguns de vosaltres voleu comentar i no us ha estat possible, però bé, espero que es resolguin els petits problemes tècnics. Una abraçada molt gran a tots els que em llegiu i visiteu, per mi és molt important!,

    ResponderEliminar