October wishlist

viernes, octubre 23, 2015


Ja estem a mitjans d'octubre (com passa el temps!) i per tant, com ja et vaig comentar el mes passat en aquest post, toca fer la llista de coses que m'han agradat aquest mes. Val a dir que el mes passat, com que era el meu aniversari, em van regalar vàries coses de la llista (moltes gràcies guapooos!!!)

Ya estamos a mediados de octubre (como pasa el tiempo!) Y por tanto, como ya te comenté el mes pasado en este post, toca hacer la lista de cosas que me han gustado este mes. Cabe decir que el mes pasado, como era mi cumpleaños, me regalaron varias cosas de la lista (muchas gracias guapooos !!!)

Doncs aquí tens la llista d'octubre! Espero que t'inspiri tant com a mi!
Pues aquí tienes la lista de octubre! Espero que te inspire tanto como a mí!































1. Sudadera "Bonica" de Lucia Be. Des del primer moment que la vaig veure em va enamorar. Potser fa un temps no m'hagués posat una sudadera que portés escrit "bonica", però perquè no?? Totes som boniques a la nostra manera!! ** Des del primer momento que la vi me enamoré. Tal vez hace un tiempono me hubiera puesto una sudadera que pusiera "bonica", pero por qué no?? Todas somos bonitas a nuestra manera!

2. Llibre "El estilo que te hace feliz" de Andrea Amoretti. De fet aquest llibre ja el tinc, però el volia compartir amb vosaltres. Com ella mateixa el defineix: "Un llibre que celebra que l'estil que et fa feliç és el teu". Per cert que de cares al mes de març hi haurà alguna sorpresa relacionada amb ella. Però de moment no puc explicar més... ** De hecho este libro ya lo tengo pero lo quería compartir contigo. Como ella misma lo define: "Un libro que celebra que el estilo que te hace feliz es el tuyo". Por cierto, de cara al mes de marzo habrá alguna sorpresa relacionada con ella. pero de momento no puedo contaros más...

3. Un foulard-bufanda de Zara. Encara no sé quina de les tres m'agrada més, però la de color mostassa té molts punts: alegra qualsevol look d'hivern en un moment! ** Aún no sé cuál de los tres me gusta más, pero la bufanda color mostaza tiene muchos puntos: alegra cualquier look de invierno en un momento!

4. Rotuladors Tombow de The three feelings. Vull aprendre lettering i per tant, hauré de fer-me primer amb uns rotuladors per poder practicar. ** Quiero aprender lettering y por tanto, tendré que hacerme con unos rotuladores para poder practicar.

5. Una cistella de picnic i tela per cosir unes estovalles. La cistella encara no l'he trobat perquè no m'egraden aquestes que ja vénen fetes amb els plats, els gots i els coberts. Crec que prefereixo un cabàs normal, com els d'abans i amb això ja faig. La tela que m'agradaria per les estovalles és la típica de Vichi vermell i blanc. Aquesta és d'IKEA i és bastant econòmica (7€/m). ** Una cesta de picnic y una tela para coser un mantel. La cesta aún no la he encontrado porque no quiero una de estas que ya vienen preparadas con los platos, cubiertos y vasos. Creo que prefiero un cabàs como los de antes. La tela que me gustaría para el mantel es la típica de vichy blanco y rojo. Esta es de IKEA y es bastante económica (7€/m)

6. Una màscara d'ulls. M'agradaria provar aquesta d'Estee Lauder Sumptuous Extreme. Jo tinc unes pestanyes bastant pobres i m'agrada potenciar-les. ** Me gustaría provar esta máscara de ojos de Estee Lauder Sumptuous Extreme. Tengo unas pestañas bastante pobres y me gusta potenciarlas.

Recorda que si cliques l'enllaç et porta directament a la pàgina del producte. Recuerda que clicando el enlace te lleva directamente a la página del producto.

I tu, tens algun descobriment aquest mes que vulgius compartir??
Y tu, tienes algún descubrimiento este mes que quieras compartir??

You Might Also Like

2 comentarios

  1. Molt interessant la wish list d'octubre. El jersei "bonica" ja l'havia vist, tot i que jo tampoc m'hi acabo de veure... del llibre també n'he sentit parlar, a més, ja vas penjar a l'Instagram una foto (és de fàcil recordar tant groc!). I dels rotuladors de lettering, què dir.. són una monada! només falta saber fer-los fer anar! Quina casualitat, fa uns dies em vaig fer seguidora del blog de ThreeFeelings, i em van enviar un petit vídeo per començar a practicar amb la caligrafia... (al vídeo t'ho expliquen amb pluma de doble punta), però em sembla que això vol bastanta tècnica. Ara, els resultats són espectaculars!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Cris, com sempre!!! Ens hi hem d'apuntar al lettering! Va, ens ho pensem de cares a l'any que ve ok??

      Eliminar