¿Qué leer si me quedo hoy en casa? GOODMOOD MAGAZINE

viernes, diciembre 04, 2015


Todo va muy rápido. Los días ya no vuelan, se desintegran, pasan a la velocidad de la luz. Las horas no cunden, sino que nos atropellan. Los minutos duran menos que antes. Será que alguien nos está estafando con el tiempo? Algún científico debería estudiar este fenómeno, porque yo creo que de verdad que los días se han acortado. No nos da la vida. Pero hoy es viernes, creo que mi noche preferida de la semana. Cada viernes por la noche paro, y me dedico un rato a leer.

Tot va molt depressa. Els dies ja no volen, es desintegren, passen a la velocitat de la llum. Les hores no cundeixen, sino que ens atropellen. Els minuts duren menys que abans. No serà que algú ens està estafant amb el temps? Algun científic hauria d'estudiar aquest fenòmen, perquè jo crec de veritat que els dies s'han escurçat. No ens dóna la vida. Però avui és divendres, crec la meva nit preferida de tota la setmana. Cada divendres al vespre paro, i em dedico una estona a llegir.

Como ya te comenté en mi último ¿Qué leer si me quedo hoy en casa?, cada viernes hasta Navidad te voy a descubrir una revista digital gratuita de calidad para relajarte y pasar un rato contigo mismo. Yo lo necesito, todos lo necesitamos.

Com ja et vaig comentar en el meu últim Què llegir si em quedo avui a casa?, cada divendres fins a Nadal et descobriré una revista digital gratuita de qualitat per relaxar-te i passar una estona amb tu mateix.

Hoy te quiero descubrir GOODMOOD MAGAZINE . Es una publicación digital de casi 130 páginas! con contenido variado alrededor de la creatividad, la maternidad, el diseño, el buen rollo!!! Nació como un proyecto entre gente varia que se conocía del 2.0 y que tenían mucho que contar. Como ellos mismos comentan en el editorial de su primer número:


{ Es una dosis de buen rollo lista para leer }

Avui et vull descobrir GOODMOOD MAGAZINE. És una publicació digital de gairebé 130 pàgines! amb contingut variat al voltant de la cretaivitat, la maternitat, el disseny i el bon rotllo! Va néixer com un projecte entre gent variada que es coneixia del 2.0 i que tenien moltes coses per explicar. Com ells comenten en l'editorial del seu primer número:

{ És una dosi de bon rotllo llesta per llegir }

Cuentan con dos números: el primero salió en verano y tal vez nos queda un pelín lejos, pero su segundo número es bastante reciente y está dedicado a la creatividad. Mi artículo preferido es el de "Las madres mágicas". Ya me contarás cuál es el tuyo!

Por cierto! Como te comenté la semana pasada el segundo número de KIVA MAGAZINE ya ha salido! Es más que bonito y da muchas ideas para pasar una Navidad menos consumista y más llena de amor, conciencia y risas! Precioso!

Compten amb dos números: el primer va sortir a l'estiu i potser ens queda un pèl lluny, però el seu segon número és bastant recent i està dedicat a la creativitat. Un dels meus articles preferits és: "Les mares màgiques". Ja m'explicaràs quin és el teu!

Per cert! Com et vaig comentar la setmana passada, el segon número de KIVA MAGAZINE ja ha sortit! És més que preciós i dóna moltes idees de cara a passar un Nadal menys consumista i més ple d'amor, cosciència i riures! Preciós!

You Might Also Like

0 comentarios