Gràcies & Sorteig

domingo, septiembre 23, 2012

GRÀCIES!!! El blog ha arribat a 1.000 visites en poc més d'un mes. Només puc donar-vos les gràcies!! Aquest projecte la veritat és que em porta molta feina però penso que si pot agradar a algú, per poquets que siguin, ja em dono per satisfeta... 

GRACIAS!!! El blog ya ha llegado a 1.000 visitas en poco más de un mes. Solo puedo decir gracias!! Este proyecto la verdad es que lleva mucho trabajo pero pienso que si puede gustar a alguien, por poquitos que sean, ya me doy por satisfecha...




És per això, que per donar-vos les gràcies vull fer-vos un regal. He preparat unes etiquetes per posar en paquets de regal, per personalitzar-los una miqueta. En total hi ha set models d'etiqueta i hi ha dues etiqeutes de cada, per tant, en total és un pack de 14 etiquetes. Us deixo la foto. Faré un sorteig entre tots els que vulgueu participar. És molt senzill, només heu de fer dues cosetes:

1. Un comentari al peu d'aquest blog (recordeu que qui no tingui email de Gmail, ha de fer el comentari com a anònim. Si algú no pot deixar comentari pel que sigui, que m'enviï un mail a whatifeelandlove@gmail.com i ho resolem )

2. Fer m'agrada a la pàgina de facebook del blog aquí.

Entre tots els comentaris que hagi rebut, d'aquí una setmana sortejaré les etiquetes. Espero la vostra participació.  GRÀCIES DE NOU!!

Es por eso, que para daros las gracias os quiero hacer un regalo. He preparado unas etiquetas para decorar paquetes de regalo, para personalizarlos un poquito. En total hay siete modelos de etiqueta y hay dos etiquetas de cada modelo, por tanto en el pack hay 14 etiquetas. Haré un sorteo entre todos los que queráis participar. Es muy sencillo, solo teneis que hacer un par de cositas:

1. Un comentario al pie de este blog (recordad que quien no tenga una cuenta de Gmail, tiene que hacer el comentario como "Anónimo". Si alguien no puede dejar comentario por lo que sea que me envíe un mail a whatifeelandlove@gmail.com y lo solucionamos).

2. Clicar "Me gusta" en la página del facebook del blog aquí.

Entre todos los comentarios que haya recibido, dentro de una semana sortearé las etiquetas. Espero vuestra participación. GRACIAS DE NUEVO!! (por cierto, hay modelo en castellano)







You Might Also Like

8 comentarios

  1. Bones!! Trobo aquesta proposta molt original, a veure si em toquen!!!!

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona i gràcies a tu!! Esperem poder gaudir de les publicacions durant molt de temps!!

    ResponderEliminar
  3. Felicitats per aquestes 100 visites!!! a veure si toca!!!! Un petò.

    ResponderEliminar
  4. hei!! guapi!!! Es molt bonic aquest blog, es normal que se'l miri tanta gent!! Es nota que esta fet amb molt de feel & love!!!
    Per cert, jo em pensava que ja havia fet el comentari i ahir en Rode em va dir que no!!! Ho vaig fer desdel mobil, potser no ho vaig fer be!!!

    Petons enormes!!

    ResponderEliminar
  5. eeeii!!
    primer de tot enhorabona! esperem poder gaudir per molt de temps de les teves petites grans idees..es nota que està fet amb molt de carinyo...1000 ànims!

    a veure si em toquen!

    ResponderEliminar
  6. Eva a Facebook: "Enhorabona per les 1.000 visites!!! La veritat és que hi ha idees molt bones per seguir i fer. Continua així i ànims amb més idees que ens aniran bé per ocasions especials."

    ResponderEliminar
  7. Hola guapa!!!
    M'agrada moltíssim el bloc!
    Sempre que puc el miro perquè hi ha coses realment boniques.
    Molts ànims, et desitjo el millor en aquest nou projecte!

    Un petonàs!!!

    ResponderEliminar
  8. Sivi ha escrit a facebook: "No deixes d sorprendre'm... i m'encanta!!! El blog està super bé; un día m'ensenyes com el fas. Petonet a la meva flor."

    ResponderEliminar