Press online

sábado, febrero 23, 2013

Avui farà un dia fred d'hivern. Ens ho han dit i repetit. Potser alguns de vosaltres heu planejat quedar-vos a casa, descansar, estar amb família, llegir... Doncs perquè avui és un dia d'aquells de sofa, manta, tè i revista, us deixo dues propostes de revista gratuïta online, que són una verdadera delícia. 

Hoy hará un día frío de invierno. Nos lo han dicho y repetido. Quizás algunos de vosotros han planeado quedarse en casa, descansar, estar en família, leer ... Pues porque hoy es un día de esos de sofá, manta, té y revista, os dejo dos propuestas de revista gratuita online, que son una verdadera delicia. 

La primera revista és francesa: KNOT magazine. És una revista que bàsicament treballa les manualitats, incorporant alguna cosa de cuina i de moda, però bàsicament és una revista diy. És molt agradabale pels seus colors suaus i l'increïble dolçor de tota la fotografia. De moment només té dos números, però val la  pena.

La primera revista es francesa: KNOT magazine. Es una revista que básicamente trabaja las manualidades, incorporando algo de cocina y de moda, pero básicamente es una revista diy. Es muy agradabale por sus colores suaves y el increíble dulzura de toda la fotografía. De momento sólo tiene dos números, pero vale la pena.

KNOT magazine

KNOT magazine

L'altra revista és CUQUIN magazine, una revista de cuina online creada per varis bloggers. És una revista bastant completa i plena de receptes i idees. Aquesta sí que és en castellà. De moment també, només tenen 3 números, però no està gens malament!!

La otra revista és CUQUIN magazine, una revista de cocina online creada por varios bloggers. Es una revista bastante completa y llena de rectas e ideas. Esta sí que es en castellano. De momento sólo tienen 3 números pero no está nada mal!!

CUQUIN magazine
En els peus de foto teniu els enllaços. Si cliqueu us portarà a les pàgines i podreu llegir les revistes. Espero que us agradin, us donin pau i si pot ser, que us arrenquin un petit somriure. Bon cap de setmana fred!!!

En los pies de foto tenéis los enlaces. Si clicáis os llevará a las páginas y podréis leer las revistas. Espero que os gusten, os den paz y si puede ser, que os arranquen una pequeña sonrisa. Buen fin de semana frío!!!

You Might Also Like

0 comentarios