Valentine's

sábado, febrero 02, 2013

Perdó, perdó, perdó... Fa molts dies que no publico cap entrada al blog, però és que els virus s'han apoderat de casa nostra i fins avui no s'han decidit a marxar del tot. O sigui que avui, finestres ben obertes i que entri la tramuntana!!! De fet, una amiga i una de les lectores més fidels del blog em va dir ahir: "Ei, que t'estic esperant!!". Ella sempre és molt exigent amb totes les coses, però penso que tenir gent exigent al costat és molt positiu, perquè fan que t'espavilis i que t'esforcis en les coses. O sigui, que avui, Cris, aquest post l'he pensat especialment per tu.

Jo no celebro Sant Valentí, però sé que tu sí, ja que qualsevol dia és bo per demostrar a algú que l'estimes. I perquè no el dia de Sant Valentí? I el de Sant Jordi, i el dia del seu aniversari, i el dia que feu 324 mesos i 2 dies, ... tant és !! I he buscat un diy super fàcil i econòmic per regalar el dia de Sant Valentí. Només es necessita:

Perdón, perdón, perdón ... Hace muchos días que no publico ninguna entrada en el blog, pero es que los virus se han apoderado de nuestra casa y hasta hoy no se han decidido a marcharse del todo. O sea que hoy, ventanas bien abiertas y que entre la tramuntana! De hecho, una amiga y una de las lectoras más fieles del blog me dijo ayer: "Eh, que te estoy esperando!". Ella siempre es muy exigente con todas las cosas, pero pienso que tener gente exigente al lado es muy positivo, porque hacen que te espaviles y que te esfuerces en las cosas. O sea, que hoy, Cris, este post lo he pensado especialmente para ti.

Yo no celebro San Valentín, pero sé que tú sí, ya que cualquier día es bueno para demostrar a alguien que lo amas. Y porque no el día de San Valentín? Y el de Sant Jordi, y el día de su cumpleaños, y el día que cumplís 324 meses y 2 días, ... tanto da! Y he buscado un diy super fácil y económico para regalar el día de San Valentín. Sólo se necesita:





Per fixar el rotulador, només has de posar la tassa al forn durant uns 30 minuts i llestos!!
Para fijar el rotulador, sólo tienes que poner la taza en el horno y listos!!








You Might Also Like

2 comentarios

  1. Carai, la resposta ha estat ràpida!!
    Moltes gràcies, la idea és original i econòmica, la tindré en compte!!
    Suposo que em permets fer una aclariment: no celebrem Sant Valentí, és que el dia 5 és el nostre aniversari i per aquestes dates sempre fem alguna cosa especial.
    A reveure!!!!

    ResponderEliminar
  2. Ups, jo pensava que el celebràveu, perdó... Però bé, felicitats igualment!!

    ResponderEliminar