L'Ecobotiga

viernes, septiembre 04, 2015Com ja et vaig comentar en aquest post, cada vegada més ens estem conscienciant que necessitem alimentar-nos millor, i no només incrementant el nostre consum de fruites i verdures, sino amb productes de qualitat, ecològics i sobretot de proximitat. Però a vegades no sabem on anar a comprar aquests productes ni sabem si són de confiança o no. És per això que estem d'enhorabona els empordanesos perquè des de fa un parell de mesos ha obert les portes a Figueres l'Ecobotiga (C/Tins 12-14), un comerç de productes ecològics i de proximitat, que a més el porten persones de total confiança. 

A l'Ecobotiga hi podeu trobar de tot: des de fruita i verdura fresca, pa i croïssants del dia, embotits, espècies, fruits secs, pasta, cereals, productes cosmètics i d'higiene personal, i fins i tot aigua de mar!

Como ya te comenté en este post, cada vez más nos estamos concienciando que necesitamos alimentarnos mejor, y no sólo incrementando nuestro consumo de frutas y verduras, sino con productos de calidad, ecológicos y sobre todo de proximidad. Pero a veces no sabemos dónde ir a comprar estos productos ni sabemos si son de confianza o no. Es por eso que los empordaneses estamos de enhorabuena porque desde hace un par de meses ha abierto las puertas en Figueres l'Ecobotiga (C/Tins 12-14), un comercio de productos ecológicos y de proximidad, que además lo llevan personas de total confianza.

En l'Ecobotiga podéis encontrar de todo: desde fruta y verdura fresca, pan y croissants del día, embutidos, especias, frutos secos, pasta, cereales, productos cosméticos y de higiene personal, e incluso agua de mar!


Una de les coses que em passava fins ara quan entrava en una botiga d'aquest tipus és que em sentia cohibida a l'hora de preguntar determinades coses: tímida jo de mena i inexperta en tot aquest món, doncs em feia vergonya preguntar per determinats ingredients o per com cuinar un determinat producte. Doncs bé, per sort ara, a l'Ecobotiga, l'Alina Liaño i l'Alina Vallmajó, amb el seu tarannà obert i alegre, em poden ajudar en tots els meus dubtes.

Una de las cosas que me ocurría hasta ahora cuando entraba en una tienda de este tipo es que me sentía cohibida a la hora de preguntar determinadas cosas: tímida yo de serie e inexperta en todo este mundo, me daba vergüenza preguntar por determinados ingredientes o por cómo cocinar un determinado producto. Pues bien, por suerte ahora, en la Ecobotiga, Alina Liaño y Alina Vallmajó, con su talante abierto y alegre, me pueden ayudar en todas mis dudas.La decoració del local és senzilla però amb una estètica molt cuidada i amb un toc retro. Ah, i per els més petits, tenen un raconet perquè, mentre tu compres, ells puguin passar l'estona fent de botiguers a la seva pròpia Ecobotiga! Tot un encert!

La decoración del local es sencilla pero con una estética muy cuidada y con un toque retro. Ah, y para los más pequeños, tienen un rinconcito para que, mientras tú compras, ellos puedan pasar el rato haciendo de tenderos en su propia Ecobotiga! Todo un acierto!Emprendre no és fàcil, però amb propostes com la vostra, segur que tot surt bé. Molta sort en aquest nou projecte! 
Emprender no es fácil, pero con propuestas como la vuestra seguro que todo sale bien. Mucha suerte en en este nuevo proyecto!

Ens veiem a ECOBOTIGA C/Tins 12-14, Figueres
                                    https://www.facebook.com/pages/Ecobotiga/1620069664906417

You Might Also Like

0 comentarios