Formatge de cabra amb olivada

lunes, octubre 08, 2012

Dissabte al vespre és el dia de la setmana que mengem el que ens ve de gust, sense pensar en calories ni  pesos ni res de res.  Jo feia temps que volia provar una recepta que havia vist a Sweet Paul i el dissabte passat ens vam decidir. La recepta serveix com a primer plat però també podria ser una tapa per uns aperitius, si substituiu el formatge de cabra per un rul més petit. És molt fàcil: es barregen tots els ingredients excepte el formatge de cabra i la mel i es trinxen ben petits. Es posa la mel sobre el formatge i es posa al forn a gratinar uns 10 minuts (bé o fins que estigui daurat). Compte quan traieu el formatge del forn perquè és molt inestable. 

Sábado por la noche es el día de la semana que comemos lo que nos apetece, sin pensar en calorías ni en el peso, ni nada de nada. Yo hacía tiempo que quería probar una receta que había visto en Sweet Paul y el sábado pasado nos decidimos. La receta sirve como primer plato pero también podría ser una tapa para unos aperitivos, si sustituimos el queso de cabra por un rulo más pequeño. Es muy fácil: se mezclan todos los ingredientes excepto el queso de cabra y la miel y se trituran bien pequeños. Se vierte la miel sobre el queso y se pone al horno a gratinar unos 10 minutos (o bien hasta que esté dorado). Cuidado cuando retireis el queso del horno porque es muy inestable.


You Might Also Like

2 comentarios

  1. Quina bona pinta!!! Me l'apunto per el proxim dia que tingui un sopar!!!

    ResponderEliminar
  2. Ei Martona, tu sempre tan atenta... A veure si m'envies fotos de la decoració d'aquest sopar, que sé que hi poses molt bon gust. Per cert, tinc pendent un post sobre tu... Ja en parlarem...

    ResponderEliminar