Ingravid

lunes, octubre 15, 2012

Últimament a Figueres s'estan movent moltes coses... Aquest cap de setmana s'ha fet el festival de cultura contemporània de l'Empordà Ingràvid. Dins dels diferents actes del festival hi havia tota una sèrie de tallers per nens a la Rambla. Hi vam ser i l'Elna s'ho va passar realment molt bé!!

Últimamente en Figueres se están moviendo muchas cosas... Este fin de semana se ha llevado a cabo el festival de cultura contemporanea de l'Empordà Ingràvid. Dentro de los diferentes actos del festival había una serie de talleres para niños en la Rambla. Nosotros estuvimos allí y Elna se lo pasó realmente bien!!

Primer vam anar al taller "Miniestudi d'artista" d'Elena Casadevall, on a partir d'un tros de cartró reciclat i a través de la pintura i la creació a partir de diferents materials vam fer una petita obra d'art!!

Primero fuimos al taller "Miniestudi d'artista" de Elena Casadevall donde a partir de un trozo de cartón reciclado y a través de la pintura y la creación con diferentes materiales creamos una pequeña obra de arte!!






I tot seguit, vam avançar cap al taller de l'artista visual i editor Jordi Mitjà, en el qual sobre un tocadiscos en funcionament, vam fer màgia... deixant el pinzell quiet sobre el paper, es tracen unes línies perfectes!! L'Elna va fer una combinació de colors molt encertada, ... el seu primer disc de vinil, és per emmarcar!

Seguidamente avanzamos hasta el taller del artista visual y editor Jordi Mitjà, en el cual sobre un tocadiscos en funcionamiento, hicimos mágia... dejando el pincel quieto sobre el papel, se trazan unas rayas perfectas!! La combinación de colores de Elna fue muy acertada... su primer disco de vinilo es para emmarcar!!





Enhorabona als organitzadors i patrocinadors i també als artistes que ens van guiar en tot el taller. Val la pena participar i fomentar tot aquest tipus d'actes culturals i artístics i apropar-los als nens i a les famílies. Fins l'any que ve Ingràvid!

Enhorabuena a los organizadores y patrocinadores y también a los artistas que nos guiaron en todo el taller. Vale la pena participar y fomentar todo este tipo de actos culturals i artístics i apropar-los als nens i a les famílies. hasta el año que viene Ingràvid!





You Might Also Like

0 comentarios